Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Νίκες και για τις δύο σκακιστικές ομάδες του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων!!!


Με νίκες συνέχισαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι δύο(2) σκακιστικές ομάδες του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015!

Ομαδικο Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής 2015 - Οι ενήλικοι σκακιστές
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Βριλησσίων για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής Αττικής 2015  φιλοξένησε την ομάδα του ΕΠΑΣ Πεύκης «Αριστοτέλης» για τον 3ο γύρο του Β1 Ομίλου της οποία επιβλήθηκε με σκορ 4½-3½ σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε μέχρι την τελευταία παρτίδα. Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων(4) πρώτων παρτίδων το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2 με τους Παναγιώτη Γασπαράτο και Ορέστη Λυρή να έχουν σημειώσει τις νίκες για την ομάδα των Βριλησσίων. Ακολούθησε η σχετικά εύκολη νίκη του Νίκου Πραματευτάκη στην 4η σκακιέρα που έδωσε το προβάδισμα με σκορ 3-2 για την ομάδα των Βριλησσίων που πλέον ήθελε 1,5 πόντο στις τρεις (3) παρτίδες που ήταν σε εξέλιξη. Τελικά μετά από την νίκη του Ισίδωρου Τζιώτη στην 3η σκακιέρα σε φινάλε με δύο απομακρυσμένα ελεύθερα, ο Μάκης Ετζόγλου πήρε «επαγγελματική» ισοπαλία με την οποία κλείδωσε την νίκη της ομάδας των Βριλησσίων, όταν ο αντίπαλος τού επέτρεψε να πραγματοποιήσει τριπλή επανάληψη. Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Βριλησσίων πλασαρίστηκε ξανά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στην άνοδο της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας.


 
Ομαδικο Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής 2015 - Οι ανήλικοι σκακιστές ἐπὶ τῷ ἔργῳ
την ώρα που κάποιες παρτίδες κεντρίζουν τα βλέματα των παρεβρισκομένων
Για να δείτε τη βαθμολογία μετά τον 3ο Γύρο του Β1 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Αττικής 2015 πατήστε εδώ. 


Η άλλη ομάδα  του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων, για τον 2ο Γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου «Χειμώνας» 2015, επικράτησε επίσης εντός έδρας του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας Α΄ με σκορ 5-1! Άξιο αναφοράς και ενδεικτικό της επιτυχίας, αποτελεί το γεγονός πως η ομάδα του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας που αγωνίζεται στον Προκριματικό Όμιλο της Α΄ Εθνικής 2015 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε τρεις γύρους!

Διασυλλογικό Κύπέλλο «Χειμώνας» 2015 - 2ος Γύρος

Για να δείτε τη βαθμολογία μετά τον 2ο Γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου «Χειμώνας» 2015 πατήστε εδώ.



Με τις δύο (2) ομάδες των Βριλησσίων έλαβαν μέρος συνολικά 13 σκακιστές εκ των οποίων οι τρεις(3) ήταν ανήλικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου