Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Νίκη στην πρεμιέρα του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) Αττικής 2015!!!

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή!!! Η παραπάνω ρήση βρήκε πλήρη εφαρμογή μετά την πολύ σπουδαία εντός έδρας νίκη, που πέτυχε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στην πρεμιέρα του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) Αττικής 2015 η παιδική σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» με επιμέρους σκορ 2-1 επί του ΕΟΑΟ «Ο Φυσιολάτρης» Νίκαιας.
Με τη ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων αγωνίστηκαν ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης και ο Μπαρτσώτας Γιώργος που ήρθαν ισόπαλοι με τους αντίστοιχους παίκτες του ΕΟΑΟ «Ο Φυσιολάτρης» Νίκαιας, ενώ τη νίκη χάρισε στην ομάδα των Βριλησσίων ο Μάριος – Εμμανουήλ Καραγιάννης.

Αυτή η νίκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του ΕΟΑΟ «Ο Φυσιολάτρης» Νίκαιας αγωνίζεται στο 43ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 2015 στο Ρίο αυτή την περίοδο από 8-12/10/2015 όπου μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος βρίσκεται στην 4η θέση μεταξύ 31 ομάδων!!!

Η παραπάνω επιτυχία αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών, τόσο των ίδιων των παιδιών και των προπονητών τους, όσο και της Διοίκησης του Συλλόγου που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες, και μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων – μέσων – αγωνιστικό) να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.


Για να δείτε τη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 1ου Γύρου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου