Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία με στόχο τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου



Ο Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ οργανώνουν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου.  
Μέχρι τον Μάιο του 2015 σε όλο τον Ελλαδικό χώρο (όχι μόνο εντός Αττικής) διατέθηκαν εικοσιτέσσερις (24) φιάλες ερυθρών αιμοσφαιρίων σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη, φιάλες οι οποίες συγκεντρώθηκαν από την προηγούμενη Αιμοδοσία που είχε γίνει στις 16 Νοεμβρίου του 2014. Δυστυχώς αρκετοί συνάνθρωποί μας ζήτησαν από τον Σύλλογό μας μονάδες αίματος για δικούς τους ανθρώπους από τον Ιούνιο του 2015 και μετά, αλλά αδυνατούσαμε να τους καλύψουμε. Η παρουσία όλων μας είναι πολύ σημαντική καθώς οι ελλείψεις σε κάποια νοσοκομεία είναι πολύ μεγάλες.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πρωτοβουλία σωτήρια, καθοριστική για την ανθρώπινη ζωή, μια πράξη προσφοράς σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Δίνοντας αίμα, προσφέρουμε ζωή, σε κάποιον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη και ταυτόχρονα κάνουμε μια πράξη ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου