Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

1ο Ανοιχτό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι (Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων για παιδιά έως 12 ετών!!!

 


Προκήρυξη: http://www.filedropper.com/1rapid_2 
Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής: http://www.filedropper.com/file_240




ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το όριο συμμετοχών του τουρνουά έχει συμπληρωθεί!!! Παρακαλούμε πολύ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ άλλες δηλώσεις συμμετοχής!!! Οι δηλώσεις που λάβαμε μετά τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχών έχουν μπει σε σειρά αναπλήρωσης και οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί σχετικά!!!

Ευχαριστούμε.

2 σχόλια:

  1. Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη!!! Μόλις δύο(2) εικοσιτετράωρα από τη δημοσιοποίηση της Προκήρυξης του Τουρνουά στο Διαδίκτυο έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκαπέντε(15) παιδάκια!!! Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου ορίου συμμετοχών, ο γονείς που προγραμματίζουν να φέρουν τα παιδάκια τους στο τουρνουά μας, καλό θα ήταν να ολοκληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους το συντομότερο καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι θέσεις να συμπληρωθούν πολύ πιο πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν καν συμπληρωθούν τρία(3) 24ωρα από τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο της προκήρυξης του 1ου Ανοιχτού Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Σκάκι (Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» για παιδιά έως 12 ετών , έχουν συμπληρωθεί οι 22 από τις 30 θέσεις του τουρνουά!!!
    Υπάρχουν μόλις 8 θέσεις ακόμα!!!
    Για να δείτε ποια παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα:
    http://www.chess-results.com/tnr200531.aspx?lan=1&art=0&turdet=YES&wi=821
    Έχουν δηλώσει τα 21 παιδάκια που φαίνονται στη λίστα και ο Χρήστος Πατσαμάνης που δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα από τον επικεφαλή διαιτητή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή