Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Ένα(1)χάλκινο μετάλλιο και μία οριακή ήττα την Κυριακή 11/12/2016



Θετικό είναι το πρόσημο για τις επιδόσεις των σκακιστών του Συλλόγου μας για ακόμα μία Κυριακή.

Σε ατομικό επίπεδο ο Ιωάννης Τσικογιανόπουλος καταχώρησε στο ενεργητικό του ακόμα μία επιτυχία καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο ‘‘Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής «Rapid Νοεμβρίου – Επικοινωνίας»’ κερδίζοντας πανάξια το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 8 ετών. Ο Γιάννης με την ολοκλήρωση του 4ου γύρου είχε σημειώσει τρεις(3) νίκες και μία(1) ήττα, βρισκόταν στη 2η θέση της κατάταξης και όλα θα κρίνονταν στον τελευταίο γύρο. Εκεί κληρώθηκε με τον Δημήτριο Τσαβάρδα ο οποίος με τέσσερεις(4) νίκες σε ισάριθμους γύρους βρισκόταν στην 1η θέση. Το ισόπαλο αποτέλεσμα στην μεταξύ τους παρτίδα έδωσε την πρωτιά και το Χρυσό μετάλλιο στον Δημήτριο Τσαβάρδα και περιόρισε τον Ιωάννη Τσικογιαννόπουλο στην 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.
 
Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Στα πλαίσια του Α1 Ομίλου του ‘‘Σκακιστικού Κυπέλλου Ομάδων 2016 «Εις μνήμην Σπύρου Μπίκου»’’ η σκακιστική ομάδα του ‘‘ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»’’ αγωνίστηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 για τον 6ο και προτελευταίο γύρο της διοργάνωσης εκτός έδρας με την ομάδα του ‘‘ΣΟ Καλλιθέας Α΄’’.

Όπως και στον 1ο Γύρο το έργο της ομάδας μας ήταν πολύ δύσκολο καθώς παρατάχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο πράγμα που έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος, καθώς αυτό ισοδυναμούσε με έναν(1) πόντο για την ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας Α΄ άνευ αγώνος και με μείον μισό (-½) πόντο ποινής για την ομάδα μας… Τελικά οι νίκες που σημείωσαν οι τρεις(3) από τους πέντε(5) παίκτες της ομάδας των Βριλησσίων που αγωνίστηκαν (Ανδρέας Φειδάκης, Ορέστης Λυρής, και Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου) ήταν χωρίς αντίκρισμα, καθώς η λήξη της αναμέτρησης βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας Α΄ με σκορ 3-2½.

Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου