Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ευρεία εκτός έδρας νίκη για τη σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων!!!



Η σκακιστική ομάδα του ‘‘ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος’’ στα πλαίσια του Α1 Ομίλου του ‘‘Σκακιστικού Κυπέλλου Ομάδων 2016 «Εις μνήμην Σπύρου Μπίκου»’’ αγωνίστηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 για τον 5ο γύρο εκτός έδρας με την ομάδα του ‘‘ΣΟ Ικαρίας «Ιωάννης Τζελέπης»’’.

Η ομάδα των Βριλησσίων πέτυχε νέα ευρεία νίκη με σκορ 0-6 αυτή τη φορά καθώς όλοι οι παίκτες που έλαβαν μέρος στον αγώνα σημείωσαν νίκη!!! Με την ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκαν πέντε(5) ενήλικοι (Γιώργος Φινοκαλιώτης, Μάκης Ετζόγλου, Νίκος Πραματευτάκης, Ορέστης Λυρής, Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου) και ένας(1) ανήλικος σκακιστής του Συλλόγου (Θωμάς Μαριανός). Σε αυτή την αναμέτρηση ο μικρός Θωμάς Μαριανός σημείωσε την πρώτη του νίκη σε επίσημη παρτίδα μεγάλης διάρκειας.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως στους πέντε(5) πρώτους γύρους της διοργάνωσης, οι τρεις(3) ανήλικοι και οι δέκα(10) ενήλικοι σκακιστές που έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής για λογαριασμό της ομάδας των Βριλησσίων έχουν σημειώσει δεκαοχτώ(18) νίκες τρεις(3) ισοπαλίες και μόλις οχτώ(8) ήττες!!!  

Με αυτή τη νίκη η ομάδα των Βριλησσίων αναρριχήθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 44 ομάδων δυο γύρους πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Για να δείτε τη Βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου