Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

3ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»(Δελτίο Τύπου)


Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το ‘‘3ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» για παιδιά έως 16 ετών με διεθνή αξιολόγηση’’ το οποίο διεξήχθη από την Δευτέρα 24 έως την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στα γραφεία του Συλλόγου.





Το τουρνουά διεξήχθη σε ειδικά διαμορφωμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα στα γραφεία του Συλλόγου κάτω από άρτιες αγωνιστικά συνθήκες.
Ο πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) προπονητής του Συλλόγου Παναγιώτης Γασπαράτος ήταν o επικεφαλής διαιτητής των αγώνων
Το τουρνουά περιελάμβανε συνολικά έξι(6) γύρους, οι οποίοι διεξάγονταν ανά δύο(2) κάθε μέρα. Ο χρόνος σκέψης ήταν 35 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα επιπλέον ανά κίνηση για κάθε παίκτη. Μεταξύ των γύρων της ίδιας μέρας τα παιδιά μπορούσαν να παίξουν στην παιδική χαρά που υπάρχει έξω από τα γραφεία του Συλλόγου.



Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα τα οποία ήταν ονομαστικά.

Οι γονείς στις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Οι νικητές της γενικής κατηγορίας


Οι νικητές της κατηγορίας U10


Οι νικητές της κατηγορίας U8

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών και των αναμνηστικών διπλωμάτων τα παιδιά ρωτήθηκαν από τους υπευθύνους του Συλλόγου αν πέρασαν καλά και αυτά με τη σειρά τους απάντησαν με ένα παρατεταμένο «ναι!!!» πράγμα το οποίο καταδεικνύει πως το τουρνουά συνοδεύτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία, όπου συστατικό της ήταν η αγάπη μιας μικρής ομάδας ατόμων για το σκάκι και τα παιδιά…

Για να δείτε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του παιδικού τουρνουά πατήστε εδώ!!!

2 σχόλια: